AKTUELLT

Norrköping 2020-03-26

Coronaviruset (Covid -19)

Bäste Kund/ Leverantör,

På JMK Lyftdon följer vi rekommenderade åtgärder för att minimera spridning av Corona-viruset. Vi tar inte i hand, vi håller avstånd och alla tvättar noga sina händer kontinuerligt. Vi har givetvis också en intern policy att om någon anställd skulle känna sig det minsta snuvig, hostig, febrig etc så måste de vara hemma.

Hur påverkas vi av Corona (covid-19)?

Vi har hittills inte märkt av någon större förändring varken försäljningsmässigt eller servicemässigt hos oss. Vi har valt att minska ner på fysiska kundbesök av våra säljare, de kontakter som kan göras digitalt ska ske digitalt. Vi har minskat ner på närvaron på kontoret som nu är bemannat med två i taget för att minska spridningsrisken om sjukdom skulle uppstå. Om sjukskrivning internt ökar kan också våra ledtider bli något längre än vanligt framöver, vi hoppas att ni har överseende med detta.

Vi importerar en hel del varor och dessa betalas i Euro så står vi inför faktum att valutan har förändrats dramatisk, vilket kan komma att påverka prisbilden framöver, därav påminner vi om vår reservation för löpande prisjusteringar utan avisering.

Beställningar skickas men en del leveranser kan bli försenade.

Än så länge har endast några fåtal leveranser försenats och med vad vi vet i nuläget kommer allt att kunna levereras till våra kunder, dock eventuellt något senare än planerat. Vi håller tät kontakt med både våra kunder och leverantörer och informerar de berörda så fort vi får någon information kring försenade leveranser.

Viktigt att veta, virus smittar inte via försändelser, paket eller leveranser enligt Folkhälsomyndigheten.

Ta hand om varandra.

Vi önskar er alla en säker och trygg tillvaro i allt detta! Vi hoppas ni och era nära och kära håller sig friska och mår bra under den speciella tid vi lever i just nu. Ta hand om er och tänk på att skydda de som är i riskgrupperna, så håller vi tummarna för att vi kan återgå till en vanlig vardag så fort som möjligt.

Med vänliga hälsningar,
JMK Lyftdon ABNiclas Megfält